SORTIDES ESTIU 2018




SORTIDES “ELS BIRIMBINS” 


ESTIU - PRADES 2018




tt DIJOUS 2 d’agost: MAS DE LA MISTERA: Anirem cap a Sant Roc i baixarem pel camí vell de Capafonts fins a trobar el senderó del Mas. Pujarem a buscar el GR i passarem pel Pla del Birimbins. 7km i desnivell ±300.

ttt DIMARTS 7 d’agost:  UN TOMB AL TOSSAL GROS: Anirem fins al Coll del Bosc i baixarem a buscar el senderó del Tossal Gros que l’encercla i tornarem al Coll de les Masies, per tornar pel Coll del Bosc. 13km  i desnivell ±400.

t DIJOUS 9 d’agost.: SORTIDA A LA PREHISTÒRIA I VEURE PONDRE EL SOL a càrrec d’Oriol Olèsti, Arqueòleg: Pujarem al Pla de la Guàrdia i esperarem a què es pongui el sol. La baixada serà nocturna. Cal portar sopar i frontals. 8’5km i desnivell ± 215.

tttDIMARTS 14 d’agost: SORTIDA A LA FONT DEL BASI: Anirem cap a la Febró pel barranc dels Vinarroig i pujarem per la Font del Bassi i tornarem pel GR que passa pels Motllats. 11km i desnivell ±400.

tt DIJOUS 16 d’agost: MONT-RAL a CAPAFONS PER SOTA DELS MOTLLATS: Sortirem Puntuals de la Plaça a les 16’30h. anirem amb cotxes compartits fins a Mont-ral on agafarem el senderó aeri que ens porta a Capafonts, passant per la Roca Foradada de Capafons.10km i desnivell  ±500.

t DIMARTS 21 d’agost: SORTIDA ARQUEOLÒGICA/GEOLÒGICA A LA FEBRÓ, a càrrec de Josep Vallverdú, Geòleg:  Sortirem de Prades a les 17h i ens dirigirem amb cotxes compartits fins a la Febró on anirem a veure la Cova de les Borrasses. 6km  i desnivell  ±200.



ttt DIMECRES 22 d’agost, SORTIDA DEL SOPAR SOCIAL AL MAS FORTET DE CAPAFONTS: Sortirem a buscar el GR fins al Picorandan, anirem cap a la Creu Trencada i allí agafarem un senderó que ens portarà cap a les Roques de Sant Humit i el Grau fins a arribar a Capafonts, on agafarem la ruta del riu que ens durà a Mas Fortet.13km i desnivell ±400. CAL APUNTAR-SE ABANS DEL DIUMENGE 19 AL PUNT D'INFORMACIÓ

tt Dimarts 28 d’agost: SORTIDA A LES CODOLLES FONDES i ERMITA DE SANT BERTOMEU: Anirem fins ermita de Sant Antoni amb cotxes i d’allí començarem a caminar. 9’5km i desnivell ±340.

tttDIJOUS 30 d’agost: SORTIDA ALS SELLERETS: Anirem cap al Coll del Bosc, baixarem al Coll de les Masies fins a trobar el senderó dels Sellerets. Pujarem pel senderó de la Casa del Titllar. 11km i desnivell ±500.


NOTA: Les sortides de dimarts i dijous seran a 1/4 de 6h de la tarda  i les que marxem en cotxe, que sortirem a les ¾ de 5h. SI US PLAU, us demanem PUNTUALITAT: ARRIBEU 10 minuts abans. Es recomana portar aigua, menjar i /o frontal.


INFORMACIONS IMPORTANTS:
Tots els participants actuaran sota la seva responsabilitat.
Els menors d’edat cal que vinguin acompanyats per un adult. Els adolescents de 12 anys fins a 16 cal una autorització  dels pares. ( poseu-vos en contacte amb la junta de l’AEBP).
Les dades són orientatives, cal mirar el nivell de cada sortida, tenint en compte que cap té dificultat tècnica, només de durada i/o quilometratge i desnivell, segons s’indica el nivell amb la simbologia següent:
                      t nivell fàcil 2-3 h.                   tt nivell normal 3-4 h.         ttt Més de  4 h.
L’organització i l’AEBP es reserva el dret de canviar les sortides o cancel·lacions, segons la climatologia o per força major.   S’avisarà per pregó, a l’Oficina de Turisme de Prades, per l'aplicació EBANDO  i/o al facebook.
Si hi ha cap dubte podeu informar-vos a L’OFICINA DE TURISME de Prades tel. 977 868 302 o e-mail: turisme@prades.cat. A  CAL CRISTÒFOL, c/ del centre i /o trucar al 687 685 634 telèfon de la Junta de l’AEBP.
Organitza: Ajuntament de Prades
Col·labora: A.E. Els birimbins de Prades


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog