2a MARXA NÒRDICA PRADES - Resum i fotografies

NÒRDICA PRADES 2019


2a MARXA NÒRDICA PRADES

Diumenge 21 de juliol 2018


En la tranquil·litat del despertar pradenc a les 7:30 a la plaça Major de Prades l'organització iniciava els preparatius perquè a les 8 estes tot a punt per començar a repartir els dorsals als inscrits i fer les inscripcions d'última hora, tot per sumar un total de 40 participants en a segona edició de la Nòrdica Prades.




A les 8:55 la presidenta de l'A.E. Els Birimbins de Prades, Fàtima Sabat, va donar les últimes indicacions i consells als participants i mostrà el seu agraïment a els companys de BENDHORA , a Vermut Miró, a Caldos ANETO, a Pastas GALLO, a la FEEC i a l'ajuntament de Prades per les seves col·laboracions i suports que han fet possible la segona edició de la Nòrdica Prades.




Puntualment amb el so de les campanes del poble iniciarem el recorregut de poc més de 14,5 km amb un desnivell +/- 350 m. El recorregut presentava diversitat de terrenys per on practicar l'estil de marxa nòrdica amb la suma adicional de gaudir de fantàstic entorn de les Muntanyes de Prades. 



El recorregut es podria completar en poc més de 2 hores i mitja, amb sortida de Prades, Costa del Martorell, Col del Bosc, Plans del Pagès, Pla del Gantxo, Bassots, Els Pics i ermita de Sant Roc on disposarem d'un punt d'avituallament, per seguir en direcció a el Pla dels Birimbins, les Esporrides, Cova del Vidre i finalitzar a la Plaça Major de Prades.











En finalitzar el recorregut a la mateix punt de sortida tots els participants podia recollir els obsequies que Els Birimbins teniem preparats per cada participant que consistien en:  un "buff" amb el nom de l'associació, un litre de caldo Aneto,  un paquet de pasta Gallo i poder celebrar el final del recorregut amb un got de vermut Miró acompanyat de patates xips de Prades, olives,... per recuperar forces.









L'organització va anar preguntant a diferents participant si el circuit fet els hi havia agradat i la gran majoria de respostes eren afirmatives amb un gran somriure i un tornarem a la propera que organitzeu. 



Per aquest motiu la junta de l'associació ja té marcat al calendari el 19 de juny de 2020 per fer la tercera edició de la Nòrdica Prades.


Us hi esperem!!!, i com ja es clàssic en molts dels nostres missatges:

SALUT i FORÇA A LES CAMES!!! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog