3a MARXA NÒRDICA PRADES Resum i fotografies

NÒRDICA PRADES 2020


3a MARXA NÒRDICA PRADES

La 3a Nòrdica de Prades (Baix Camp) organitzada des de l’AE Birimbins de Prades, ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida al calendari d’aquesta edició del Circuit Català de Marxa Nòrdica. El circuit ha quedat retallat però comptarà tot i això amb fins a nou proves repartides per tot el territori.
Tot i la situació d’incertesa actual i els rebrots de la #covid19 apareguts els últims dies a bona part del país, la situació del Baix Camp ha permès disputar una prova que s’ha convertit en la primera activitat esportiva de la FEEC des del decret de l’Estat d’Alarma el passat mes de març.
El circuit s’havia d’iniciar el passat 19 d’abril amb la 3a marxa pel Rodal, organitzada per la UE Sabadell, però el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19 va obligar a susprendre les primeres proves programades que havien de passar per Taradell, Mataró, la Selva del Camp o el Delta de l’Ebre.
La 3a Nòrdica de Prades era també una prova de foc per veure com s’aplicaven  els protocols establerts per les diferents disciplines i que s’ha aplicat a la perfecció.
El vicepresident de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Josep Casanovas, va voler presenciar en directe el desenvolupament d’aquesta primera prova i va fer costat a l’organització a qui va felicitar per la gran tasca feta per poder complir els protocols sanitaris.
En total prop d’una cinquantena de participants han sortit des de la plaça de Prades. Per poder realitzar aquesta marxa nòrdica amb tota la seguretat sanitària s’han realitzat controls de temperatura als participants, s’han signat fulls d’autoresponsabilitat, la sortida s’ha fet en grups de 10 persones, s’han mantingut distàncies i s’ha utilitzat la mascareta fins el moment abans de començar a caminar. A més a més els avituallaments s’han fet de forma individualitzada i sense que cap participant toqués l’avituallament de l’altre.

RECULL DE FOTOGRAFIES














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog