CRÒNICA DE LA NÒRDICA PRADES

CRÒNICA DE LA NÒRDICA PRADES

Diumenge 22 de juliol 2018

Diumenge d'estiu pradenc amb un ambient fresques que demanava anar una mica abrigat a les primeres hores del matí. A les 7:30 a la plaça Major de Prades l'organització iniciava els preparatius perquè a les 8 estes tot a punt per començar a repartir els dorsals als inscrits i fer les inscripcions d'última hora, tot per sumar un total de 60 participants en a primera edició de la Nòrdica Prades.


La nostra nova amiga Michaela, a les 8:30 com a monitora de marxa nòrdica, va fer un petita classe per als novells i un repàs ràpid de les nocions bàsiques per els iniciats en la marxa nòrdica; així començarem a escalfar i entrar en calor. Tot seguit a les 8:55 la presidenta de l'A.E. Els Birimbins de Prades, Fàtima Sabat, va donar les últimes indicacions i consells als participants i mostrà el seu agraïment a la Mikaela, a en Sergi i els seus companys de BENDHORA , a Vermut Miró, a la FEEC i a l'ajuntament de Prades per les seves col·laboracions i suports que han fet possible la primera edició de la Nòrdica Prades.

 Michaela Tetzaff explicant conceptes bàsics de marxa nòrdica.La Presidenta A.E. Els Birimbins donant les últimes consignes.

Puntualment amb el so de les campanes del poble iniciarem el recorregut de poc més de 13,5 km amb un desnivell +/- 400 m. El recorregut presentava diversitat de terrenys per on practicar l'estil de marxa nòrdica amb la suma adicional de gaudir de fantàstic entorn de les Muntanyes de Prades. 


El recorregut es podria completar en poc més de 2 hores i mitja, amb sortida de Prades, passant per Hortals, pujant als Pics, fent el tomb de les Feixes fins a l'ermita de l'Abellera i ermita de Sant Roc on disposarem d'un punt d'avituallament, per seguir en direcció a les Esporrides, Pla dels Birimbins,zona dels Racs, Pla de les Deveses, Cova del Vidre i finalitzant a la Plaça Major de Prades.
Recuperant forces a Sant Roc


En finalitzar el recorregut a la mateix punt de sortida tots els participants podia recollir els obsequies que Els Birimbins teniem preparats per cada participant que consistien en:  un parell de mitjons amb el nom de l'associació, una samarreta del S'terra.CAT x Prades i un vermut Miró acompanyat de patates xips de Prades, olives, formatge,... per recuperar forces.


L'organització va anar preguntant a diferents participant si el circuit fet els hi havia agradat i la gran majoria de respostes eren afirmatives amb un gran somriure i un tornarem a la propera que organitzeu. Per aquest motiu la junta de l'associació ja té marcat al calendari el 21 de juny de 2019 per fer la segona edició de la Nòrdica Prades.
Us hi esperem!!!, i com ja es clàssic en molts dels nostres missatges:

SALUT i FORÇA A LES CAMES!!! 


Vermut Miró per recuperar les forces

P.C.: 
El diumenge el nostre amic, ideòleg de recorreguts i membre de la junta de Els Birimbins de Prades, Xavier Vazquez va fer anys i any!!!

Per molts anys que poguem continuar celebrant aniversaris amb magdalenes del Forn de Pa de Mont-ral.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

3a MARXA NÒRDICA PRADES Resum i fotografies

2a MARXA NÒRDICA PRADES - Resum i fotografies